365 dages returret og fri retur

Når du handler på toesocks.dk, har du altid 365 dages fri retur- og bytteret på dit køb.

 

Udskriv gratis returlabel her
Vi har gjort det let at bestille en returlabel, der kan bruges til returneringen. Du kan udskrive en gratis returlabel her: https://return.shipmondo.com/toesocks


Køb bare gaverne i god tid

Med 365 dages retur- og bytteret, kan du eksempelvis købe sokker, strømper og undertøj som gave i god tid, uden at skulle bekymre dig om at de skal kunne byttes indenfor kort tid. Du har et helt år til at benytte dig af returretten.

Fra vores handelsvilkår, ved returnering:

365 dages retur- og bytteret:

Købelovens handelsbetingelser giver dig som køber 14 dages returret ved køb på nettet.

Men når du handler hos Toesocks.dk, får du et helt års retur- og bytteret. Og vi betaler naturligvis for returneringen, i form af en gratis returlabel, som du kan udskrive her: https://return.shipmondo.com/toesocks

Da vi ved at sokker er populære gaveønsker, har du altså mulighed for at købe eventuelle gaver i god tid, uden at skulle bekymre dig om hvor længe de kan byttes eller returneres. For det kan de i et helt år.

Du må selvfølgelige ikke sende brugte sokker retur, heller ikke selv om du har vasket dem, og du vil heller ikke få pengene retur for sokker der er blevet væk i vaskemaskinen.

Men hvis du har modtaget et parti sokker og pludselig finder ud af, at farven slet ikke passer dig, at du ikke bryder dig om kvaliteten, eller andet der ikke er som ønsket, så betaler vi hellere end gerne returfragten.

Ved returnering af dele af ordren:
(Nedenstående er kun aktuelt hvis du returnerer en del af din ordre. Returneres hele ordren, får du altid alle penge tilbage, såfremt varerne er ubeskadigede og ubrugte)

- Opnået mængderabat
Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten, der vil blive modregnet det krediterede beløb.

- Opnået fri fragt
Hvis du har opnået en fri fragt for køb for mindst 499 kroner, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå fri fragt, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten, der vil blive modregnet det krediterede beløb.