Default welcome msg!

Dag-til-dag levering Vi bytter med et smil ;-) Evig returret
Spørgsmål? Ring: +45 52 90 00 00

Flere visninger

ToeToe Uldsokker Med Adskilte Tæer

4 bedømmelse(r) Bedøm selv
149,00 kr

* Påkrævede felter

149,00 kr

Detaljer

Toe Toe Wool Mid Calf

Uanset dit erhverv, er en ting sikkert: Du går og står meget i løbet af din hverdag. Derfor bør du ikke gå på kompromis med dine tæers og fødders helbred, da nerverne herfra fortsætter op i benene og videre i kroppen. En ubalanceret gang kan nemt give dig yderligere vanskeligheder andre steder i kroppen, idét fødderne hænger sammen med alle andre muskler og led i kroppen.

Derfor bør du overveje ToeToe® WOOL Mid calf, som højst sandsynligt er den mest behagelige strømpe du nogensinde vil prøve. Strømpen er formet og designet for at give maksimal forbindelse til hjernen om fodens aktuelle position, balance og bevægelse. Efter du har prøvet denne tåsok fra ToeToe® vil du aldrig gå tilbage med almindelige sokker.

Denne tåsok fra ToeToe®, tillader dine tæer at bevæge sig individuelt, således du opnår optimal komfort og sidighed. Disse tåsokker er ideelle til dagligdagsbrug, til brug med sko og støvler.

Som en ekstra fordel, tillader disse tåsokker dine tær at ånde, hvilket kan forebygge neglesvamp og svamp i fødderne. Disse sokker giver dig ligeledes et godt forspring, hvad angår ubehagelig lugt og fodsvamp. Idét dine tær frit kan ånde igennem sokkerne, opstår der ingen væsentlig lugt.

Sokkerne er lavet i 65% uld, 30% nylon og 5% spandex, hvilket tillader et naturligt og sundt stræk, som er en forudsætning for sunde fødder og tær. Tykkelsen på disse tåstrømper er medium, hvilket gør dem varme og behagelige, men stadig tynde nok til at dine tær kan ånde på naturlig og behagelig vis. Længden på tåsokkerne fra ToeToe® er 20 cm uden stræk, og 38 cm ved fuldt stræk.

Ydermere er der designet en blød hæl designet specielt til at øge komforten og gøre dem mere ergonomiske for dine fødder, således du kan nyde godt af en mere balanceret og sund gang i hverdagen. Prøv disse ToeToe® tåsokker i dag, og slip dine tær fri på naturlig og effektiv vis. Opnå en mere velbalanceret hverdag i dag med ToeToe® Toesocks!

Materiale: 65% Wool, 30% Nylon & 5% Spandex

Tykkelse: Medium

Længde: Uden stræk 20cm | Fuld stræk 38cm

Hæl: Ja

Meget glad for dem
Tove Kristine
Meget tilfreds, jeg kunne blot have brugt et nummer større, men dem havde I åbenbart ikke på lager Vil gerne købe nogle bomuldssokker også
For stramme til str. 43
André Wang Hansen
Virker fine nok, men er for små og for stramme for en størrelse 43
Mycket bra vandringsstrumpa
Maria Falk
Fantastiska strumpor att ha som innersta par med en tunn syntetstrumpa utanpå vid vandring.
God pasform
Birgitte Christiansen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Giv produktet karakterer *

Spørgsmål til produktet

Hej. Har I stadig toe toe sokkerne i uld ?
0