ToeToe Uldsokker Med Adskilte Tæer - Blå

Ned til 149,00 DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Her kan du betale med 

Anyday

Her kan du betale med

Viabill

Køb over 499 DKK og få 

Gratis fragt

Toe Toe Wool Mid Calf

 

Uanset dit erhverv, er en ting sikkert: Du går og står meget i løbet af din hverdag. Derfor bør du ikke gå på kompromis med dine tæers og fødders helbred, da nerverne herfra fortsætter op i benene og videre i kroppen. En ubalanceret gang kan nemt give dig yderligere vanskeligheder andre steder i kroppen, idét fødderne hænger sammen med alle andre muskler og led i kroppen.

 

Derfor bør du overveje ToeToe® WOOL Mid calf, som højst sandsynligt er den mest behagelige strømpe du nogensinde vil prøve. Strømpen er formet og designet for at give maksimal forbindelse til hjernen om fodens aktuelle position, balance og bevægelse. Efter du har prøvet denne tåsok fra ToeToe® vil du aldrig gå tilbage med almindelige sokker.

 

Denne tåsok fra ToeToe®, tillader dine tæer at bevæge sig individuelt, således du opnår optimal komfort og sidighed. Disse tåsokker er ideelle til dagligdagsbrug, til brug med sko og støvler.

 

Som en ekstra fordel, tillader disse tåsokker dine tær at ånde, hvilket kan forebygge neglesvamp og svamp i fødderne. Disse sokker giver dig ligeledes et godt forspring, hvad angår ubehagelig lugt og fodsvamp. Idét dine tær frit kan ånde igennem sokkerne, opstår der ingen væsentlig lugt.

 

Sokkerne er lavet i 65% uld, 30% nylon og 5% spandex, hvilket tillader et naturligt og sundt stræk, som er en forudsætning for sunde fødder og tær. Tykkelsen på disse tåstrømper er medium, hvilket gør dem varme og behagelige, men stadig tynde nok til at dine tær kan ånde på naturlig og behagelig vis. Længden på tåsokkerne fra ToeToe® er 20 cm uden stræk, og 38 cm ved fuldt stræk.

 

Ydermere er der designet en blød hæl designet specielt til at øge komforten og gøre dem mere ergonomiske for dine fødder, således du kan nyde godt af en mere balanceret og sund gang i hverdagen. Prøv disse ToeToe® tåsokker i dag, og slip dine tær fri på naturlig og effektiv vis. Opnå en mere velbalanceret hverdag i dag med ToeToe® Toesocks!

 

Materiale: 65% Wool, 30% Nylon & 5% Spandex

Tykkelse: Medium

Længde: Uden stræk 20cm | Fuld stræk 38cm

Hæl: Ja

Specifikationer
SKUToeToe Outdoor Wool Blue
ModelToeToe Outdoor Wool Blue
MærkeToeToe
TypeTåstrømper, Uldsokker
FarveBlå
StyleEnsfarvede
Material65% wool, 30% nylon, 5% spandex
KønMand, Dame, Unisex
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ToeToe Uldsokker Med Adskilte Tæer - Blå
Din bedømmelse

Produktspørgsmål

Jeg skal købe uld-tåsokker. Kan jeg regne med størrelserne? Jeg skal bruge et par str.42 og et par str. 43. Str.
42 er sikkert fin med str. 40-43, men skal jeg købe 44-47 for at være sikker på, at strømpen passer efter vask?
mvh Per Lind
Spørgsmål af: Per Lind on 7. jan. 2024 15.18
Hej Peter,

Tak for din henvendelse. Jeg beklager det sene svar.

Hvis det stadig er aktuelt, ville jeg vælge størrelse 44-47 til størrelse 43, da det ofte kan være lidt stramt når man ligger i yderste spænd på de forskellige størrelser.

Bedste hilsner
André
Answer by: Andre Nielsen (Admin) on 12. jan. 2024 10.44