ToeToe Golfstrømper Med Adskilte Tæer Blå

Golfstrømper med adskilte tæer fra engelske ToeToe. Strømperne er i farven blå og i størrelserne. 36-39, 40-43, 44-47.

Ned til 249,00 DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Her kan du betale med 

Anyday

Her kan du betale med

Viabill

Køb over 599 DKK og få 

Gratis fragt

Toe-Toe Mid-calf golfsokker med adskilte tæer

Disse virkelig lækre golfsokker med adskilte tæer fra engelske Toe-Toe, er til dig, der gerne vil ha’ en ekstra god oplevelse på golfbanen, hvor koncentration og fokus er på slagene.

Det er netop, hvad disse golfsokker formår.

Ligesom man kender det fra andre sportsgrene - som løb og skiløb - hvor de fleste bruger specielt udviklede sokker - er der også udviklet specielle golfsokker. De giver dig mange fordele, bla. er de lavet med meget elastiske ribkanaler i skaftet, der sikrer uhindret blodomløb og at sokkeskafterne ikke falder ned, ventilationskanaler i foden giver god luftcirkulation, der forhindrer bla. lugtgener, desuden er der ekstra elasticitet ved anklerne, der støtter godt omkring anklen. Foruden ovennævnte fordele, får du med tåsokker - en god fornemmelse af underlaget og øget bevægelighed i tæerne.

En følelse, at gå på bare fødder, der stimulerer informationer mellem fødder og hjerne, hvilket giver en rigtig god balance og kropsholdning. God balance er vigtig, når du svinger golfkøllen og lægger an til det perfekte slag.

En golfrunde tager flere timer og regner man opvarmning og den kolde øl på terrassen med, bliver det tit til adskillige timer med golfskoene på. Toe-Toe golfsokker med adskilte tæer, er til dig, der vil gøre lidt ekstra for dig selv og dine fødder, når du spiller golf.

Mid-calf golfsokker fra Toe-Toe.

Sokkerne er fremstillet i 95% bomuld, 4% nylon og 1% elastan. Bomuld er fremstillet og forarbejdet af bomuldsplantens frøstande og er 100% naturligt.

Bomuldsfibre har en rigtig høj fugtabsorberingsevne, der giver en behagelig og tør fornemmelse på krop og fødder. Bomuldens slidstyrke øger desuden holdbarheden.

Nylon er syntetiske fibre, der er super slidstærke, elastiske og krymper ikke i vask. Desuden er det hurtigttørrende og smudsafvisende. Elastan er et syntetisk materiale med ekstra stor strækkeevne - omkring tre gange sin normale længde, hvilket gør strømper og tætsiddende tøj, nemmere at tage på. Det er godt at blande med andre materialer - naturlige - som syntetiske.

Vaskeanvisning:
Det bedste vaskeresultat fås ved vask på 40 grader, med tæerne rettet ud og uden brug af skyllemiddel. Bruger du tørretumbler, bør du tørre ved lav varme. Husk altid at tage et kig på vaskeanvisningen, inden du vasker dine sokker. Rigtig behandling øger sokkernes holdbarhed.

Mærke: Toe-Toe
Størrelse: 36-39, 40-43, 44-47
Model: Sports Golf Blå
Materiale: 95% bomuld, 4% nylon og 1% elastan
Tykkelse: Kraftig
Køn: Unisex
Style: Ensfarvede
Farve: Blå
Type: Tåsokker, Mid-calf golfsokker 
EAN: 5060072452492, 5060072456391, 5060072456407

Specifikationer
SKUSports Golf Blå
ModelSports Golf Blå
MærkeToeToe
TypeSportssokker, Tåstrømper
FarveBlå
StyleEnsfarvede
Material95% bomuld, 4% nylon og 1% elastan
KønMand, Dame, Unisex
VaskeanvisningVaskes ved 40 grader, kan tørres ved lav varme
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ToeToe Golfstrømper Med Adskilte Tæer Blå
Din bedømmelse

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!