Kurv 0

Ergonomisk korrekt

Ergonomisk pasform og kan bruges med alle former for fodtøj

ergonomiskkorrekt

Ergonomisk korrekt

Ergonomisk pasform og kan bruges med former for fodtøj

Vores sokker er produceret af den højeste kvalitet af bommuld og kan bruges i alle slags fortøj, så som arbejdssko, løbesko, sandaler, vandresko, osv. Vores sokker indeholder elastan, hvilket er et strækbart materiale, der gør det let at tage sokken på. Herudover øger elastan også pasformen, hvilket giver en unik stil og følelse.

prëstation

Øget cirkulation

Sømløse strømper giver en bedre blodcirkulation

Adskillelsen af dine tæer opmuntrer dine tæer til at bevæge meget mere end almindeligt. Bevægelsen af tæerne øger blodcirkulationen, hvilket gør at dine fødder blive holdt varme på en naturlig måde. Kropsvarmen vil sørge for en optimal-naturlig temperatur for fødderne. Herudover er vores sokker fuldstændig sømløse.

bevëgelighed

Bevægelige tæer

Fleksible og sunde tæer!

Kroppens balance begynder ved fødderne. Menneskets fod består af 26 knogler, 31 led og 20 muskler so skal kunne bevæge sig frit. I almindlige sokker, uden tæer, bevæger vi ikke vores tæer nær så meget som vi burde. Tå bevægelse øger kropsbevidstheden og øger føddernes mobilitet. Dermed vil de fødder altid være i form, fordi du konstant træner dine tæer, når du bruger tåsokker frem for almindlige sokker.

ingenvabler

Ingen vabler

Ingen friktion = ingen vabler mellem tæerne!

Alle vores sokker er produceret med en avanceret væveteknik, der sørger for en unik pasform for dine fødder, hvilket hindrer gnavesår. Sokkerne vil beskytte dine fødder og tæer og friktionen fra dine gamle sokker vil hurtigt være glemt. Risikoen for vabler er nærmest umulig. Vores sokker gør gang og løb komfortabelt, smerte fri og vabel fri.

forskelligtfodtõj

Fodsvamp

Det unikke design og den høje kvalitet

Vi er alle tilbøjelige til at få fodsvamp og andre relaterede problemer, når vi forsømmer vores fødder – specielt efter sport! Det unikke design og den høje kvalitet af materialer af vores sokker spiller en særlig rolle mht. til at undgå fodsvamp og andre lignende problem.

 

friskefõdder

Friske fødder

Fri for lugt og bakterier!

Tåsokker reducerer uønsket fodsved og lugt. Samt vil den unikke struktur af sokkerene gøre det svært for bakterier at overleve. Man bør huske, at der er tre ting, der skal til for at bakteriekulturer vokser: varme, skidt og fugt. Men med fordele ved tåsokker vil bakterier hurtigt være fortid.

×

Få 10% rabat - like vores Facebook side!

Like vores Facebook side og få 10% rabat på hele shoppen.

Alt hvad du skal gøre er at like og godkende det via din mailboks.

Note: Den genererede kupon vil være gyldig efter du har godkendt det i den tilsendte mail.