Cossy Håndbalsam

På lager

100 ml håndbalsam med havrekim og Argain Olie, til ekstra tørre hænder. 100% vegansk produkt, fremstillet i Danmark.

149,00 DKK

Her kan du betale med 

Anyday

Her kan du betale med

Viabill

Køb over 499 DKK og få 

Gratis fragt

Cossy Hand Balm - 100% vegansk

100 ml creme på tube. Unisex produkt til både kvinder og mænd.

Federe håndcreme, som er velegnet til aldrende og tør hud. I modsætning til Cossy Handcreme, er denne mere fed og fugtgivende, hvilket også betyder, at den tager længere tid om at trænge ind i huden. Derfor er den velegnet til brug om aftenen, hvor du ser tv eller serie, og ikke umildbart skal bruge hænderne. Eller på andre tidspunkter, hvor du har tiden til, at cremen kan trænge ind og fugtgive og pleje huden.

Har du problemer med meget tørre hænder, kan det være en god ide, at du giver dem ekstra omsorg og pleje. Og her er en normal håndcreme nødvendigvis ikke nok. Men en hånd balm, som er en federe og mere fugtgivende version af en håndcreme, kan være din redning.

Cremen er federe, hvilket også betyder, at den trænger langsommere ind i huden, men den tilføre til gengæld mere fugt og pleje, som tørre hænder har behov for.

Er dine hænder meget tørre, bør du smøre dem flere gange dagligt med denne creme, som allerede efter kort tid giver et fremragende resultat i form af flotte, sunde og bløde hænder.

Konsistensen semi let, hvilket betyder, at den hurtigt trænger ind i huden, dog tager det længere tid end f.eks en traditionel håndcreme.

Cremen skal fordeles i et tyndt lag, således huden hurtigt kan optage den. Har du behov for ekstra pleje, bør du smøre creme i hænderne flere gange dagligt, fremfor at bruge et tykt lag pr gang.

Anvendelse
1. Fordel et tyndt lag af cremen på håndryggen, og fordel det ud over hænderne med den anden håndryg, lad cremen trænge ind i huden
2. Efter 20-30 sekunder er cremen trængt ind, og du kan fortsætte dine andre gøremål
Undgå hvis muligt, at smøre håndcreme i håndfladerne. Cremen optages bedst på håndryggen, hvor den ligeledes giver den optimale pleje.

Når du handler hos NyeSokker.dk, får du:
- Hurtig levering (1-2 hverdage)
- 365 dages returret
- Gratis retur
- Fri fagt i Danmark ved køb over 499 kr.
- Og naturligvis god service :o)

Vi er en dansk webshop, og vi afsender ordrer alle hverdage kl. 15.00, så du kan modtage dine nye strømper næste hverdag.

Mærke: Cosmos Co
Type: Håndcreme
Indhold: 100 ml
Køn: Unisex, til damer og mænd
Kategorier: Hudplejeprodukter, Cosmos Co hudpleje

Specifikationer
SKU5707461511476
MærkeCosmos Co
MaterialAqua, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Olivate, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, T
KønMand, Dame
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cossy Håndbalsam
Din bedømmelse

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!